Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2013 09:25 - "Засега бой няма",
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 5725 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 22.01.2017 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
успокои аудиторията на телевизията майка Иво Никодимов в момента, в който протестиращ викаше: "Газят паднали на земята!", пред микрофона на Би Ти Ви, а репортерката на Нова Мария Димитрова говореше за окървавени хора на фона на общ кадър от стационарна камера, "наблюдаваща" ставащото от сграда срещу Народното събрание.
Така започна "Телевизионна революция 2013-а". Точно в 22.00 - когато някой умник реши да извежда с автобус блокираните в парламента депутати.

Гениалното решение, сякаш предвидено за екшън лайв във вечерните новини, отключи събития, протекли в близък план пред камерата на Би Ти Ви.
Между щитовете се бе набутала Миролюба Бенатова, чиито истерични пристъпи бяха тактично укротявани от Венелин Петков.

Техниката не бе на страната на БНТ. "Референдум" завърши с новините, четени от сайта на "Дневник". "Картинката" бе позиционирана на Паметника на Царя Освободител и не помръдна оттам, та се наложи колегите да си вземат назаем видео от Би Ти Ви и offnews.
По Нова спасиха положението с джиесем-репортажи, докато им паднат батериите.

Двучасовите емисии изтощиха водещи, репортери и зрители.
Времето обаче бе достатъчно да се възстановят сателитните излъчвания, та в един момент и трите национални ефирни канала отведоха на различни места около парламента безсънната си публика. (Понякога се питам защо го правят - сигурно за "заспалата провинция", която толкова презират...) И така - до малките часове...

Отвътре, от обсадения символ на законодателната власт, също се предаваше - зрителят чу как от ГЕРБ, едва решили да участват в работата на институцията, скоростно запяват в хор: "Оставка".
Михаил Миков и Антон Кутев по навик размахаха пръст на медии и народ, Цветлин Йовчев уважи всички телефонни обаждания, а Плевнелиев се изказа задочно.
Само Орешарски мълчи. По навик.



Гласувай:
7



1. dolce - че ..................
24.07.2013 12:15
че кой вярва на БТВ една напълно манипулативна медия неспираща да обслужва пари имащите .................. или поне тези които си плащат?
ти вярваш ли на тази псевдо телевизия
цитирай
2. absurdin - хаха бахти шоуто. сещам се за една ...
24.07.2013 12:53
хаха бахти шоуто. сещам се за една репортерка на нова - млада крехко девойче което беше толкова наплашено - не помня вече от кои протести точно беше. и толкова съм се хилил колко неадекватна и ненамясто беше. по едно време започнаха се мятат разни неща към кордона от полиция и тя реши да застане точно! на пътя на летящите неща аххаха уникално беше. хаха и следваха едни писъци крясъци ахах. бенатова е стара лисица хаха
цитирай
3. apostapostoloff - И тази вечер щяло да има
24.07.2013 14:16
въргал. Ще се млатят като кочове. А правителството пак няма да подаде оставка...
цитирай
4. absurdin - е за какво да подават. тия протес...
25.07.2013 13:30
е за какво да подават. тия протестиращи за какво протестират въобще?? някакви искания да имат конкретни? ако падне това правителство, след него какво? пак боко ли хаха а въргал - тфа си е някфо шоу което гледаме. тоя скотски народ отдавна трябваше да е наредил бесилките ама - овце, кфо ги правиш
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1029984
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив