Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.05.2022 14:59 - Сезонът свърши, да живее сезонът!
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 8349 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 25.05.2022 15:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лека-полека и това телевизионно полугодие върви към своя край, но вие не унивайте – наесен ни чака нова порция ефирна храброст!

Зли езици говорят, че от следващия тв сезон „Шоуто на Николаос Цитронадис“ щяло да е 12 минути, от които 6 – по Би Ти Ви, и 6 – в Tik-Tok.

„Ергенът. Трета възраст“ – това, подозират тв клюкари, ще е следващият суперрейтингов проект на споменатата телевизия. В бляскавото реалити 24 дами на възраст от 64 до 72 години ще се борят за сърцето на 70-годишен младеж с голям апартамент, чувство за хумор и роза в бутониерата.

Предстои да тръгне и шоуто „Маскираният кандидат“, пошушнаха на вашия репортер запознати. Ето и каква е идеята на мащабното предаване – излизат те пред вас под прожекторите едни такива благи, чак неузнаваеми, разправят ви родолюбиви приказки, а зад кулисите правят списъци за тричане... и за други дейности, включващи въжета...

Реалитито „Биг Крадър“ се завръща, научихме от кухнята на телевизията (не казваме на коя, за да има интрига). В невиждания досега формат изчегъртващи и изчегъртвани, здраво коалирани като юмрук, ако ни разбирате, действат неуморно в името на благоденствието (си).

И нещо задължително за гледане! Неделните следобедни студиа се сливат ведно и се получава грандиозното „Говори на фокус 120 секунди“. То ще започва в 20 часа и ще продължава чаааак до сутрешния блок, за да даде всички 7 милиона гледни точки.

А какво ще прави БНТ, питате? Много ясно – ще излъчва зоналното първенство по тенис на маса от Айтос, но само ако не съвпада с финала на изборния маратон.

Гледайте да не заспите! 


Тагове:   шоу,   телевизия,   реалити,


Гласувай:
4



1. barin - Здравейте. Тези не са интересни. ...
25.05.2022 15:20
Здравейте. Тези не са интересни. Може и без подобни предавания. По-важно е за мен "Стани богат", "Последният печели", "Час по българия", "Операция история" и още няколко да ги има. През лятото наистина програмата по телевизията е скучна.
Поздрави!
цитирай
2. ivo1 - Толкова ИЗТЪПЯ телевизията, че не ...
26.05.2022 09:08
Толкова ИЗТЪПЯ телевизията,че не виждам какво би могла РАЗУМНО да предложи освен – да не включваш ТВ приемника и да си спестиш нерви и електроенергия!А що се касае до истинска информация има интернет и сайтове предоставящи желаното ИНФО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1028851
Постинги: 418
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив