Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2009 10:56 - Сутрешните блокове се рестартнаха -
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 606 Коментари: 0 Гласове:
2



едновременно по трите национални ефирни канала, женските говорилни се отлагат.
31 август бе денят на голямото завръщане - и по Нова, и по Би Ти Ви, и по Канал 1 понеделникът бе ознаменуван от възстановяване на статуквото. Култовите двойки Бареков-Цолова и Цветков-Крумова се втурнаха освежени в битката за рейтинг. Времето за събуждане бе изпъстрено с нови рубрики (по Би Ти Ви) и стари муцуни (по Нова).
Както и преди, "ударно" време си остава 8-8.30, тогава в студиата се настанява "тежката артилерия" от политически гурута. След като всички излязат за работа, започват минутите за култура - след 9.00...
И Звездев се отчете с премиера - предаването му "Кухнята на Звездев" е... същото, каквото си го знаем, ала с нов продуцент, не се учудвайте - самия Звездев.
Дамските "салони" в късните утринни часове обаче отстъпиха място на сериалчета, поне докато телевизиите успеят да ги "прекроят" за новия сезон. По Би Ти Ви ще ни "помпат" с "Денят е прекрасен", Нова обаче още не издават какво ще се случва с времето на Гала.
Защо ли си мисля обаче, че няма да е кой знае колко по-различно от онова, което ще гледаме по "конкурентната" честота...



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037059
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив