Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2010 13:20 - Верни фенове на телевизията майка
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 857 Коментари: 0 Гласове:
0



избраха недоразумението Димитровград за българския строеж на двайсети век в беззъбо реалити в праймтайм този четвъртък. 60.69 на сто от гласовете пометоха светинята "Александър Невски", храма на науката - Софийския университет, даже АЕЦ-ът даде фира в националното тв допитване.
Досега в кампанията за харчене на пари "Българските събития на XX век", продуцирана от БНТ, нито една категория не е била спечелвана по толкова категоричен начин, както се случи с града на Пеньо Пенев и звукозаписния бизнес. Даже емблематичният за соца чушкопек се добра едва до 25.51 процента от зрителския вот при избора на революционна промяна в бита ни, припомнят наблюдателни.
Далеч сме от мисълта да подложим на съмнение лоялността на обществената медия, няма да кажем тук, че тя лъже и че си измисля проценти. Все пак може би наистина българинът поставя най-високо сред политическите събития в новата си история преврата на 9 септември 1944-та. Не е невъзможно бракът на огняроинтелигента с Бойка да му се струва по-романтичен от трагедийната развръзка на любовта между "циганина" и дъщерята на министър-председателя... Ако пък в категорията, събрала технически и битови достижения, бе включено разтегателното диванче, то със сигурност щеше да бие чушкопека, защото именно на "бабиното" диванче в кухнята дължат отглеждането си поколения "граждани", затова и организаторите на класацията са го елиминирали...
Та ние тук не твърдим, че връстниците на явлението Димитровград не могат да си служат с джиесема и че sms-вотът е фиктивен, само казваме: "Не е виновен, който изяжда два зелника, а който му ги дава".




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036988
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив