Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2010 12:35 - В началото бе словото, после речникът свършил...
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 699 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 28.04.2010 12:57


Спецоперация "Наглите" излови хора, отвличали като по филмите, пъхна ги в ареста, откъдето те най-нагло се измъкнаха, и така започна екшънсапунката "Закон и ред: Умисъл за представление".
Последва посичане на пипалата на "Октопод"-а, обилно отразено в публичното пространство както в криминалния, така и в кулинарния аспект на понятието. Особено активно се включиха от медиите на самия Трактор.
Още морска тематика вкара в сериала спецоперация "Медузите", която попари варненски общински съветници.
Друга сюжетна линия развиха сценаристите на поредицата с епизодите "Лапачите" и "Пиячите". Обладателите на тези два смъртни гряха подмолно се грижели за нашата трапеза - те осигурявали и салатки, и ракийки за българина, ала забравяли да се отчитат на хазната...
Голямото кино вдъхнови вътрешното ведомство още веднъж - след като остави "Октопод" зад решетките за дълго, полицията погна и "Недосегаемите", рекордно ощетили бюджета. Гост актьор в епизода бе Човекът глас Краси Аврамов.
Приказен елемент привнесе в рейтинговата поредица серията "Фалшификаторите". Според режисьора Цветанов екипът попаднал в пещерата на Али Баба, където били открити изкусно изработени винетки, бандероли, лични документи и пари.
Запознати припомнят, че в епизод, наречен "Факирите", пък се разказваше за група хора, които виртуозно упражнявали занаята на автокрадеца. Също като тях "Тотаджиите" сменят самоличността на коли, но не се задоволяват с движимо имущество, а наблягат на недвижимото, като залагат на българските футболисти.
Още веднъж в поредицата стана дума за селскостопанска техника. Спецакция "Сладурите" разкри хора, надсмивали се над държавата, като сключвали сделки на трикратно завишени цени за резервни части на трактори.
Съвсем прозрачни в смислово отношение са най-новите епизоди от сериала - "Терористите" и "Регистраторите", посочват специалисти. Дали сценаристите са се поизчерпали, или продуцентите търсят по-различна аудитория, питат се зрители.
"Терористите" стъпва в Меката на българското оръжейно производство - Казанлък, а "Регистраторите" разказва как в столичния КАТ се издават фалшиви документи за платени глоби, съобщават източници, близки до продукцията.
Главен комисар Калин Георгиев сподели преди време, че очаква старта на "Перачите", където ще стане ясно кой с какъв прах накисва пачките, за да изгради хотел.
Зевзеци обаче са на мнение, че скоро на кандидатите за тв приза "Еми" ще им свърши речникът. Чуват се слухове, че МВР доста бързо изчерпва възможностите на езика, тъй като главният сценарист работел по учебното пособие на по-малката си дъщеричка.
Фенове на поредицата планират да помогнат с идеи на създателите на хитовия сериал, като измислят наименования на следващите епизоди. Първите предложения са за акция "Магьосниците" - за незаконно леене на куршум и хвърляне на боб, и операция "Операторите", в която ще се разказва за движението на средствата по оперативните програми на ЕС, както и за един случайно замесен японски турист с любителска видеокамера.




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037040
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив