Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2010 13:30 - Уикенд с Волен и Капка
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 751 Коментари: 0 Гласове:
0



ни спретнаха две телевизии, принадлежащи към "конкуриращи се" медийни групи. В съботния следобед Карбовски "Директно" ни натресе журналистико-политическата двойка в студиото на новото си предаване по Нова, в неделя ранобудниците си прекараха едно "Утро с PRO.BG" в редакцията на вестник "Атака".
Сплотеното семейство сподели пред камерите разни работи за политиката и личния живот, горчивият привкус в зрителското възприятие обаче се дължи на не за пръв път забелязаната кампанийност в показването на един или друг публичен човек из студиата.
За тв рекордите на Филчев ще говорим друг път. В конкретния случай - със семейство Сидерови, тенденциозният медиен рейд много прилича на обиколките на фолкпевиците из телевизиите, когато им предстои излизането на нов албум.
Зевзеци припомнят, че преди 2-3 седмици Лияна грейна при Слави Трифонов една сряда, пък в съботата се озова при Венета Райкова, но... в същата премяна! Факт, обясним с това, че "Горещо" също се снима в сряда...
Накратко - ако си платите, можете да се появите в компанията на който си пожелаете водещ и да му разправяте каквото си щете. Без оглед на "конкуренцията" между телевизиите...


Тагове:   Нова тв,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1036946
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив