Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.02.2011 13:11 - Като заваляха сериали - та във всяка
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1104 Коментари: 0 Гласове:
1



телевизия!
БНТ, опиянена от успеха на "Дунав мост", започна работа по кримипоредицата "Под прикритие". Според режисьора Димитър Митовски сериалът щял да е нещо между "От местопрестъплението" и "На всеки километър". Зевзеци се питат дали вдъхновеното от родната ни действителност тв творение ще има идеологическите качества на сагата за Ламбо и техническите параметри на филмчетата за Хорейшо, или обратното. Други познавачи пък злобеят, че "Под прикритие" щяла да прилича на "Престъпни намерения" толкова, колкото "Клиника на третия етаж" напомня "Спешно отделение".
Консултант на поредицата е криминалният репортер Слави Ангелов, ха познайте кой ще напише книгата по сериала...
Мощен шамар на вездесъщата "СИА Адвъртайзинг" зашлеви пък "Дрийм тийм" на Евтим Милошев. Гравитиращи около Любо Нейков комици стартираха снимките на "Столичани в повече" за Би Ти Ви. Сигурно ще падат големи майтапи, почти като в шоуто на Иван и Андрей, те най си падат по темата София - провинция, припомнят тв маниаци.
С комшийските сълзотворници продължава да мери ръст и "Стъклен дом". Пореден сезон на сериала за мола ще радва феновете напролет. Какво ли ще е Яна Маринова в новия сезон, питат се фенове, и дали ще продължава все така да играе себе си.
Докато Би Ти Ви не спира мощно да рекламира ситкомите си, Нова е отсвирила "Забранена любов". Проточилият се разказ за разделените близнаци е дело на сценаристи, които явно са смятали, че Милен Цветков е вечен почти като Тодор Живков, та месеци след като устатият водещ напусна Нова, го гледахме да играе себе си заедно с екранната си партньорка Лора Крумова, също преселила се в друг ефир. 
Хубавото в случая е, че Ваня Щерева няма да напише книга по "Забранена любов", първо, защото такава книга вече има (на турски автор е, да прощавате...), и - второ - защото как да "оправиш" сюжетен гаф като спирането на тиража на модно списание, за да се "хване" криминална новина...
Но пък, ако има Явор и Елица на хартия, поне няма да се вижда как застаряващият любовник тръгва на среща със загадъчната си интернет-мацка, облечен в бяла раирана риза, а пристига в черна фланелка и сиво сако...
Другото интересно на тв фронта е, че гаджето на майонезения бос става водеща на кулинарното реалити на Би Ти Ви. Елен Колева сбъднала мечтата си да работи при Слави Трифонов, услужливо ни информираха светските издания, колко ли е струвала тая мечта - в спонсорство и реклама, питат се злобни чревоугодници.
Медиа-наблюдатели прогнозират, че и по-малки телевизии ще посегнат към сапунените "опери". В Канал 3 даже вече обмисляли идеята да снимат спортно-политическа екшън-поредица под заглавие "От пресконференцията", носи мълвата.


Тагове:   телевизия,   сериали,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037159
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив