Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2011 09:48 - "Тенисист на вселената"
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1076 Коментари: 1 Гласове:
2



е поредната титла, която премиерът Борисов отказа, след като бе удостоен последователно с "Футболист на годината" и "Тракторист на паветата", които отличия също не прие. Доводът на Бойко - вотът бил протестен, а самият той също протестирал срещу това, че в тази страна не се протестира навреме.
Междувременно ново любовно реалити радва тв феновете - "Милионер търси 101-ва манекенка", а в Герговата медия готвят втори сезон на "България търси мутант", разбра се напоследък.
Главозамаяни от небивалия успех на сериалите си, родните телевизии инвестират бурно в нови и нови поредици за малкия екран. 
От Би Ти Ви продуцирали емигрантския екшън "Нюйоркчани в повече" и медицинската драма с елементи на реалити "Сърдечен арест". След "Етажна собственост" Нова пак залага на юридическата тематика, от медията съобщават, че вече се снимат ситкомите "Калинкино майчинство" и "Съдебен спорт".
В надбягването се включила и БНТ, която готви нова криминална поредица, вдъхновена от лекарските грешки - "Без разкритие".





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. reader1 - Много свежо :)
06.12.2011 10:08
Много свежо :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037271
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив