Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2011 14:15 - All I Want For Christmas
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 769 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.12.2011 14:19


е смъртта на Нова телевизия. Или поне на "Х фактор".
Ще кажете, че съм крайна? Или че завиждам на звездната шесторка, която снощи взриви коледния лайв?
"Най-нестандартните и най-смелите участници", както ги нарече водещият Део, изтезаваха слуха на зрителя още преди първия рекламен брейк на подранилия празничен концерт.
След като бе обилно подгрята от кастинговите им изцепки, публиката чу и уникалното им хорово изпълнение на бляскавата сцена.
Елфчето, което вие като бясна вълчица, дебеланата, русата откачалка, която падна от подиума по време на прослушванията, циганинът плюс още две недоразумения съответно от мъжки и от женски пол извисиха гласове във всички тоналности. До един не чуваха музиката, себе си и човека до себе си. Но пък до един бяха облечени и гримирани подобаващо.
А и на всеки от тях е било платено, вие как мислите? Инак по каква причина биха излезли да слушат дюдюкания още веднъж? Може би публиката ги харесва, иска да ги гледа, да се наслаждава на изкуството им?
Но ето какво ми се ще да узная повече от всичко: защо телевизиите намират пари за откровена гавра със зрителя, а от ефира напълно липсват образователни игри, предавания за култура, за българския език, за природата, историята, религията? Или, ако ги има, са невзрачно произведени говорилни, заблъскани в негледаем часови пояс?
И още - докога ще ни обиждат с шоута недоносчета? Не опростяхме ли достатъчно от пороя бигбрадъри и сървайвъри по нашенски?



Тагове:   Нова тв,   Х фактор,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037128
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив