Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.04.2012 14:39 - Ти завидя ли на съседа?
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 1417 Коментари: 0 Гласове:
2



Това е повелята на времето, драги госпожи и господа, другари и другарки, граждани и селяни.
Сам премиерът заложи на завистта българска към комшията, който си живурка в санирана панелка, тази завист ще се превърне в движеща сила на европейското ни бъдеще, предначерта той.
Колкото повече блокчета покажем, мултипликационния ефект ще го видите, забърка се в граматиката Борисов. Понеже всеки щял да поиска и той в такъв блок да живее - направо чисто нов, а не със скапана дограма и олющена мазилка.
И така, завиждайки, народонаселението ще се втурне да санира - с пари от непостроената АЕЦ "Белене" ли, с европари ли, не стана ясно.
После, завиждайки за градинката отпред, пред санирания блок, нашенецът ще се втурне да копае и сади, докато не разцъфне цялата страна като балчишки лалета.
Тук на сцената се появява Нова тв и обладана от дива завист към Би Ти Ви, започва да обира де що види боклуче, та родината ни грейва като испанска къща, изчистена от българска слугиня.
Сетне пренасочваме струята на завистта към улиците си и ревнувайки от новите магистрали, полагаме бляскав слой асфалт върху всяка квартална пресечка, чак до тенекиените гаражи зад санирания блок.
Накрая, въоръжени с най-лютата завист към хюстънските зоополицаи, създаваме армия от куче- и котколюбиви патрули, които се грижат за всяка твар, от прилепче до стръвница, застрашена от подивял хомо сапиенс.
Ако пък обявят състезание по завиждане, със сигурност ще го спечелят обитателите на Наклонената кула в Русе. Те и сега питаят неистова завист към всеки, който може да сервира пълни чаши на масата си, без значение с какво са пълни. 
Пожелавам ви приятно завиждане.  




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037253
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив