Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2013 11:58 - Слави, имаш поща...
Автор: tvmreja Категория: Новини   
Прочетен: 2817 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 15.02.2013 16:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Новото реалити с елемент на шоу, стартирало през седмицата - "Пиши на Слави", набира скорост.
Най-напред пишман атентаторът Октай Енимехмедов му прати писмената си изповед, която бе прочетена в ефир. Сетне и пиарката на потърпевшия от деянието му заизлива мисли и чувства в епистоларния жанр.
От посланието на Октай не узнаваме защо младият човек е решил да се самоизяви с пистолет в ръка, а не по друг, по-малко драстичен начин. Например - да обясни в писмо до екслидера Доган какво мисли за него и за политиката му. (Понеже, ако гръмнете някого в главата, после трудно ще му внушите колко ви е разочаровал...)
Но пък изтъква светлия пример на мъже като Левски и Раковски, на които симпатизирал. 
И благодари на брат си и семейството си за подкрепата им, сякаш ще получава Оскар, а не присъда.
Благодари и на Слави, че е отделил време да прочете писмото му пред зрителите си (вероятно "младият родолюбец" е и ясновидец...).

Ако ме питате защо, аджеба, по-малкият Енимехмедов не написа отворено писмо до българските медии, а адресира посланието си до Слави Трифонов, макар че бил изгубил интерес към предаването му, отговор нямам.

Отговор има обаче Велислава Кръстева, пиар на ДПС. В личния си блог (не на страницата на партията!) Велислава громи Трифонов на полето на морала, журналистиката и историята и го заплашва да не го свързва с бившия председател на Движението.
Така никому неизвестната дама се качва на първа страница на Google, а Слави отвръща, може би без сам да се усети, че ако иска да говори с Доган, ще му се обади лично.

И още тв новини:

Освен че прави свински работи, Дилов-син ще търси и приликите между хора и звезди. Но докато призовава зрителите да пуснат водата по TV7, "Като две капки вода" ще върви по Нова, където Любо ще е в компанията на Хилда и Маги, както бе в "България търси талант" по Би Ти Ви.

Талантите пък ще ги търси Слави. Вероятно след като намери "Гласът..." или едновременно с издирването му... Засега Би Ти Ви ни радва само със световни кандидати за слава, представяни от Краси Радков. Сигурно за да запълва ефирно време...

Като две капки... боза си приличат туристическите лога на България и Киргизстан, видя обществеността преди дни.
Само дето символите в нашето са по-едри от елементите в киргизстанското...
И хонорарите...



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: tvmreja
Категория: Новини
Прочетен: 1037249
Постинги: 419
Коментари: 433
Гласове: 1305
Архив